scootmobiel huren

Scootmobiel huren? Een scootmobiel aanvragen doe je bij de gemeente via Wmo/pgb. Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning. Dit is een wet die hulp en ondersteuning biedt aan mensen die ervoor in aanmerking komen. De wet is bedoeld voor mensen die thuis hulp nodig hebben, of hulp om in de samenleving mee te blijven doen. scootmobiel huren om perfect buiten een ritje te maken en zelfstandig een bezoek te brengen aan het winkelcentrum en bekende

Wat kost een scootmobiel huren?

Een kleine scootmobiel huren kost € 4,99 euro per dag. Een grotere scootmobiel huren (met 4 wielen en betere accu voor grotere afstanden) kost € 6,99 euro per dag

Kan uw scootmobiel huren harder dan 10 kilometer per uur? Dan moet u minimaal 16 zijn om het te kunnen besturen. Gaat de scootmobiel langzamer, dan geldt geen minimumleeftijd. De opvouwbare scootmobiel is er al onder de 1.000 euro en is ideaal in huis en voor kleine afstanden in uw woonplaats. De mini opvouwbare scootmobiel huren  (20kg zonder accu en stoel) past achter in iedere auto Met het PGB kun je zelf zorg inkopen. Simpel gezegd krijg je dus een budget van de gemeente en kun je daarmee bijvoorbeeld zelf huishoudelijk hulp inhuren. Dit budget mag ook worden besteed aan hulpmiddelen, bijvoorbeeld om een scootmobiel hurenl mee te kopen. Iedere gemeente hanteert andere voorwaarden.

Waarom heb je een scootmobiel nodig?

Wanneer iemand geen grote afstanden meer kan of wil afleggen, kan de mobiliteit in het geding komen. Samen met een ergotherapeut kan gekeken worden naar een goede oplossing. Steeds meer ouderen kiezen voor een scootmobiel huren. Het voordeel van een scootmobiel is dat iemand naar buiten kan blijven gaan, bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar vrienden en familie. De zelfstandigheid blijft dankzij een scootmobiel huren behouden.

Scootmobiel. Al onze scooters zijn volledig nagekeken en worden thuis geleverd met garantie.
Tweedehands Scootmobiels voor elk budget. Gratis testen bij U thuis O468 324612

Y0047 Wals 20

€ 1.850,00
GRATIS verzending

Y0047 Wals 20

Scootmobiel Wals 4-Wiel

De scootmobiel huren wals 4-Wiel is ideaal  voor wanneer u lange afstanden wilt afleggen de Wals is een extra stabiele scootmobiel met 4 wielen, de Wals is met zijn 4-wielvering en grote profielbanden geschikt voor iedere ondergrond daar de schokdempers is deze scootmobiel uitermate geschikt voor grind, zand en bospaden.

Technische gegevens:

Snelheid: 15 km
Actieradius: van 31 km tot 70 km (afh. van cap. accu’s)
Lichaamsgewicht tot 160kg

Vering: standaard
Verlichting: standaard
Gewicht zonder accu’s: 100 kg
Gratis Verzending / direct leverbaar